Woonhuis Heythuysen

Levensloop bestendige villa met veel tuincontact

Door de introductie van een split level ontstaat de mogelijkheid om binnen het éénlaagse bouwvolume meer ruimtelijkheid te creëren.

In deze levensloopbestendige villa zijn alle primaire ruimten op de begane grond gelegen. Bovenop de half-verdiepte garage is een werkruimte gesitueerd, waardoor een split level in de woning wordt gecreëerd. Het platte volume van het langgerekte woonhuis wordt hiermee doorbroken en er ontstaat zo meer plasticiteit aan de straatzijde. Aan de tuinzijde vormt de royale luifel de overgang tussen het interieur van de woning en de tuin.


Projectdetails:

Opdrachtgever: Particulier
Programma:    Wonen
Bruto Vloeroppervlak: 363m2
Status: Gerealiseerd 2015-2016
Fotografie: John Sondeyker Architectuurfotografie

 

BEKIJK OOK

Woonhuis Kollenberg

Transformatie woonhuis Haelen

ARCHION
bouwmeesters & architecten
ECI 13
6041 MA Roermond.

T. 0475 858 729
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.